Niantic heeft een aankondiging uitgegeven die de details van de Yokosuka Safari Zone 2018 bevestigen. Zowel deelnemers van het evenement als trainers wereldwijd zullen profiteren van diverse voordelen. De Yokosuka Safari Zone 2018 is het laatste evenement van de Pokémon GO Summer Tour 2018 en zal een 5-daagse evenement zijn. Het evenement start op woensdag 29 augustus tot en met zondag 2 september Japanse tijd. Het evenement zal plaatsvinden in de prefectuur Kanagawa in Yokosuka met drie deelnemende parken: Mikasa, Verny en Kurihama.

Deelname:

In tegenstelling tot eerdere evenementen, moeten deelnemers die dit gratis evenement willen bijwonen, via een speciale website een aanvraag indienen. Deelnemers kunnen hun aanvragen vanaf vrijdag 6 juli 10:00 tot en met vrijdag 20 juli 10:00 Japanse tijd. Niantic geeft aan als de aanvragen de capaciteit overschrijden, ze een loting zullen houden om de deelnemers te selecteren. De geselecteerde deelnemers ontvangen een barcode om binnen te kunnen komen en deel te kunnen nemen aan het evenement. Dit lijkt een directe poging om spoofers tegen te gaan, vooral omdat de site vermeldt: “Note that Trainers without a ticket will not encounter Pokémon at the event locations.”

Ondanks dat het evenement 5 dagen duurt, moet het een eendaags evenement worden voor elke trainer, gezien de tickets worden uitgegeven op specifieke dagen. Niet alleen dat, maar als men meerdere tickets voor verschillende dagen zou kunnen bemachtigen, kunnen ze alleen speciale Pokémon vinden op de dag dat het eerste ticket wordt geclaimd, en niet de andere dagen. Kortom, Niantic is druk bezig om ervoor te zorgen dat alleen legitieme spelers het spel kunnen spelen. Door het evenement te splitsen hoopt Niantic de belasting die het spel moet verdragen voldoende is om mee om te gaan. Het moet geen herhaling van de eerste dag van Dortmund worden.

Yokosuka Safari Zone 2018 Bonus

Nu, naast de bijgewerkte procedures en beveiliging, bevestigden ze ook de bonus van de Safari Zone en welke Pokémon er zullen verschijnen:

  • In Japan zullen Torchic en Feebas vaker worden gevonden.
  • Over de hele wereld zal Wingull vaker gevonden worden, Shiny Wingull is bevestigd!
  • Evenals de gebruikelijke Unown zal de regionale Tropius verschijnen in de prefectuur Kanagawa!

Als een toegevoegde opmerking, zal de Global Challenge (hetzelfde als Dortmund en Go Fest, Field Research voltooien) om stardust-bonussen te ontgrendelen plaatsvinden op 1 en 2 september.

Een Shiny Wingull is een welkome verrassing, vooral met de verhoogde spawn-rates die Roselia had. Ter vergelijking, hier is waar je Wingull op moet controleren:

En als je eenmaal Wingull evolueert, behoudt Pelipper dezelfde blauw-groene veranderingen:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.