Vandaag om 22:00 uur is het 2-jarig jubileum van Pokémon GO! Op 6 juli 2016 bracht Niantic de lancering van onze zeer geliefde AR-game en het blijft tot op heden groeien! Maar vandaag wordt er niet gekeken hoe ver het spel is gekomen, in plaats daarvan is er een aankondiging van een kleinschalig evenement om het tweede jaar van Pokémon GO te vieren met Summer Style Pikachu!

Natuurlijk hebben we een Pikachu met een hoedenthema, maar deze keer is het geen feestmuts! Het zal in plaats daarvan een Summer Style Pikachu zijn. Dit is een Pikachu met zonnebril en een hoed van stro. Dit evenement begint op 6 juli, meer dan waarschijnlijk om 22.00 uur, zoals alle starttijden van een evenement en loopt helemaal tot 31 juli. Echter hopen we niet dat de Summer Style Pikachu het Community evenement en GO Fest beinvloed aan Pokémon spawns.

Andere bonussen zijn onder meer:

  • Pikachu Fan Avatar kleding. Als je de Pikachu Fan Medal op goud hebt kun je Pikachu Fan avatar kleding kopen, inclusief Pikachu oren! Het lijkt erop dat als je een bronzen of zilveren medal hebt, sommige kleding beschikbaar zullen zijn. Trainers met een gouden medal hebben toegang tot alles.
  • Pichu komt vaker voor in eieren. Pichu zal waarschijnlijk ook met zonnebril en strohoed uit 2 KM eieren spawnen.
  • Pikachu komt vaker voor in het wild. Mocht je nog geen gouden Pikachu Fan Medal hebben, dan is het nu hoog tijd om het af te maken.
  • De bevestiging van Celebi Special Research??

Wacht eens even… hoe zit het met dat laatste deel? Dat klopt, zorgvuldig heeft Niantic in de aankondiging van Summer Style Pikachu, een sluwe bevestiging van de Celebi Special Research achter gelaten.

We’re excited to announce that Special Research on the Mythical Pokémon Celebi will be available globally in the near future.

~The Pokémon GO team

Het is nog niet zeker of de Summer Style Pikachu een Shiny variant heeft, maar met de release van de Shiny Feestmuts Pikachu, weten we dat wel mogelijk zal zijn.

Pokémon GO van harte gefeliciteerd! We hopen op nog veel meer leuke evenementen voor het volgende jaar!

Update 06-07 (17:10 uur)

De Summer Style Pichu, Pikachu en Raichu zijn gevonden in het netwerkverkeer. Evenaals de Shiny varianten van de Pokémon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.