Pokémon GO Versie 0.111.3 – Lucky Pokémon

0
1474

Zojuist heeft Niantic formeel de Pokémon GO Versie 0.111.3 aangekondigd. De datamine van gister had al uitgewezen dat er een nieuw soort Pokémon er aan zat te komen. Het is nu dus officieel bevestigd. In de datamine was al duidelijk dat je Pokémon een “lucky-status” kunnen krijgen door middel van ruilen. Nu is duidelijk geworden dat Pokémon die je langer bij je hebt gehouden een hogere kans hebben om een Lucky Pokémon te worden. Daarnaast kost een Power Up van een Lucky Pokémon minder Stardust dan een gewone Pokémon. In je Pokédex is tevens te zien hoeveel Lucky Pokémon je hebt van een bepaald soort Pokémon. Dit staat naast je “seen en caught” aantallen.

Daarnaast levert het versturen van Gifts nu ook 200 XP op. Bij het openen van Gifts kun je op regelmatige basis ook Stardust verwachten bovenop de gewone Items die je normaal gesproken uitkrijgt. Als laatst heeft Niantic een nieuwe video geplaatst om Trading te promoten.

Of de Lucky Pokémon direct zijn vrijgegeven is onbekend, gezien er nog geen meldingen zijn gemaakt. In het artikel van Niantic stond echter het volgende:

Professor Willow has made an important new discovery about Pokémon! His findings suggest that Pokémon can take on a new trait when they are traded. The trait’s origin is a mystery, and you can experience it soon in Pokémon GO!

Als we hier vanuit moeten gaan, dan lijkt het erop dat de Lucky Pokémon nog niet zijn vrijgegeven. Zodra er meldingen gemaakt worden voor het verkijgen van Lucky Pokémon, dan laten we het jullie zo snel mogelijk weten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.