Pokémon GO Research Beschikbaar!

0
781

Hey Trainer,

Het is zover, Pokémon GO Research is eindelijk beschikbaar. Rond 22:00 uur Nederlandse tijd vonden de eerste tekenen plaats van de nieuwe update. Spelers over de hele wereld zullen naar buiten gaan, op zoek naar de eerste Field Research opdrachten.

Met de komst van het Pokémon GO Research-systeem kun je Pokémon GO op twee nieuwe manieren spelen:

  • Field Research: is in feite dagelijkse opdrachten die een beloning opleveren voor het verzamelen van zeven onderzoek-stempels. Je kunt elke dag een onderzoek-stempel bemachtigen.
  • Special Research: is een nieuwe verhaalmodus met speciale opdrachten die uiteindelijk de Mythische Pokémon Mew ontgrendelt. Zo krijgen trainers de kans om deze ongrijpbare Pokémon te vangen.

Het Research-systeem (ook wel Quests genoemd) geeft een nieuwe draai aan de Pokémon GO formule.
Uit het recent gedeelde Developers Insights-post van Niantic kunnen we het volgende opmaken:

  • Het nieuwe systeem is voor elk gebruiker, van solisten tot groepen en van beginners tot gevorderde spelers.
  • Veel Quests zijn gericht op vaardigheden en uitvoering in plaats van afhankelijk te zijn van willekeurige kansen (bijvoorbeeld Make three great throws in a row).
  • De functie moet het spel meer herspeelbaar maken en op een continue basis nieuwe uitdagingen bieden.
  • Moeilijker Quests bieden betere beloningen of zelfs kansen om een rare Pokémon tegen te komen.
  • Sommige Quests krijgen een thema, bijvoorbeeld een opdracht om een bepaald aantak Fire-type Pokémon te vangen. Dit kan leiden tot een ontmoeting met een krachtige Fire-type Pokémon.
  • Field Research variëren in moeilijkheidsgraad en tijd. Sommige Quests kunnen worden voltooid in een tijdbestek van 15 á 30 minuten, terwijl sommige een hele dag kunnen duren.

Het Research-systeem biedt beloningen, een oneindige stroom aan dagelijkse Quests en prominente optredens van Professor Willow zelf. We houden je op de hoogte, dus blijf terugkomen voor meer nieuws over het Research-systeem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.