Pokémon GO gelanceerd!

0
494

Beste Trainer,

Vijf jaar geleden begon Niantic de manier waarop mensen omgaan met de wereld om hen heen te veranderen door ’s werelds eerste’ “real world gaming” platform te ontwikkelen. Niantic deed dit door gebruik te maken van de mogelijkheden van smartphones, locatietechnologie, door het bouwen van unieke en enorme schaalbare servers en een wereldwijde locatiegegevensdataset. Zo heeft Niantic gebruikers over de hele wereld geholpen met plezier maken, socialiseren en meer fit te worden tijdens het spelen en verkennen van de real world game Ingress.
Ingress-spelers hebben zich ontwikkelt tot een verbazingwekkende wereldwijde community waar spelers in meer dan 200 landen over de hele wereld strijden, samenwerken en feest vieren. Sommigen zijn letterlijk naar de uiteinden van de wereld gereisd om hun factie te helpen om de wereld te veroveren.

Vijf jaar na het uitbrengen van Ingress begint een nieuw avontuur. Een avontuur waar menig Pokémon fans opgewacht hebben. Met trots kunnen wij mededelen dat Pokémon GO, de volgende evolutie van Real World Gaming officieel beschikbaar is in de App Store en Google Play Store voor de landen Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten. De komende dagen zal Pokémon GO beschikbaar worden gesteld voor andere landen over de hele wereld.

Met de komst van de Pokémon GO-app krijgen Pokémon-fans en -spelers nu de kans om hun eigen wijken en steden te verkennen om Pokémon te vangen. Spelers kunnen meer dan 100 Pokémon uit de originele Red and Blue-games ontdekken en vangen, de strijd aangaan met andere Pokémon in Gyms, items ontdekken waaronder een verscheidenheid aan Poké-ballen en eieren bij PokéStops, nieuwe Pokémon uitbroeden en trainen en meer.

Naast het uitbrengen van de Pokémon GO-app kunnen spelers ook een draagbare Pokémon GO Plus-apparaat aanschaffen, waarmee ze Pokémon kunnen vangen en items van Stops kunnen verzamelen zonder ooit hun telefoon uit hun zak of tas te halen. Spelers kunnen de wereld verkennen en het spel spelen terwijl ze hun aandacht houden op de mensen en hun omgeving. Een wandeling door het park wordt nog leuker!

We kunnen niet wachten om te horen over de avonturen over de hele wereld die Pokémon-trainers ondernemen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.