Het Safari Zone in Dortmund is geweest en Articuno Day en Squirtle Community Day staat voor de deur. Het nieuws is (zoals verwacht) traag, gezien Niantic zich klaar aan het maken is voor GO Fest. Dataminer Charles is wederom bezig geweest om nieuwe codes in het netwerkverkeer te ontdekken. Maak kennis met Pokémon GO APK 0.109.1.

Pokémon GO APK 0.109.1 – Hydro Cannon Stats

De Hydro Cannon statistieken zijn verschenen in de Game Master File. In de Game Master File is te zien dat Hydro Cannon een 2-bar Charged Attack is, in tegen stelling tot de recente afbeelding waar het een 3-bar Charged Attack was. Hydro Cannon is een verbazingwekkend snelle aanval (waarschijnlijk de snelste Charged Attack die momenteel in Pokémon GO zit). De aanval doet 90 schade in slechts 1.9 seconden!

item_templates {
 template_id: "V0299_MOVE_HYDRO_CANNON"
 move_settings {
  movement_id: HYDRO_CANNON
  animation_id: 5
  pokemon_type: POKEMON_TYPE_WATER
  power: 90
  accuracy_chance: 1
  critical_chance: 0.05
  stamina_loss_scalar: 0.065
  trainer_level_min: 1
  trainer_level_max: 100
  vfx_name: "hydro_cannon"
  duration_ms: 1900
  damage_window_start_ms: 500
  damage_window_end_ms: 1600
  energy_delta: -50
 }
}

Blastoise is echter zo slecht in Pokémon GO, dat zelfs deze geweldige aanval het niet goed maakt. Helaas presteert een Hydro Cannon Blastoise verschrikkelijk in vergelijking met andere WATER-typed Pokemon zoals Kyogre, Vaporeon, Feraligatr en Swampert. We kunnen uitkijken naar de toekomst als andere Water-type starters deze aanval bemachtigen, maar voor nu is het gewoon iets nieuws.

Pokémon GO APK 0.109.1

Helaas …. is er niet echt iets spannends of nieuws in de Pokémon GO APK 0.109.1, het zijn voornamelijk bugfixes. Een ding viel echter wel op. Encounters met Special Research worden niet langer in het netwerk als “Mew encounter” gebruikt, maar eerder als questPokemonEncounterProto.

Er werden geen significante wijzigingen in de assets, codebasis of ergens anders gevonden, maar er werden veel optimalisaties voor de vriendenlijst opgemerkt. Deze worden inmiddels getest door GOHub en het lijkt minder bugs te bevatten, maar het is verre van perfect.

Nickname a Friend & Pikachu kleding

Als laatst kwam Charles (Github) met zijn ontdekking van nieuwe Avatar-kleding en de aankomende functie ‘Nickname a Friend’:

“set_friend_nickname” “Set Nickname” “表示名の変更” “Set Nickname” “Elegir apodo” “Spitznamen eingeben” “Dai soprannome” “Set Nickname” “設定暱稱” “Set Nickname”

Nieuwe Avatar-kleding werden ook ontdekt in het netwerkverkeer:

 • Pikachu Fan Headband
 • Pikachu Fan Shirt
 • Pikachu Fan Shorts
 • Pikachu Fan Shoes

Vermoedelijk gaat de kleding deel uit maken van de Pikachu Fan Medaille. Helaas is dit nog niet duidelijk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.