Trainers, zitten jullie er klaar voor? De hype-trein vertrekt over enkele minuten. Chrales, de dataminer voor GOHUB heeft een aantal ontbrekende Gen 2 & 3 Pokémon modellen gevonden in het netwerkverkeer.

Voordat we de beelden en resultaten met jullie gaan delen, willen we super duidelijk zijn:

  • Het vinden van de modellen betekent niet dat deze Pokémon binnenkort beschikbaar zijn of zullen zijn. Behalve Celebi, gezien deze binnenkort wereldwijd beschikbaar zal zijn volgens Niantic.
  • Het is niet zeker hoe de gevonden Pokémon worden vrijgegeven en wanneer deze vrijgegeven zullen worden.

Met dat gezegd te hebben, zullen wij over gaan tot de gevonden Pokémon-modellen:

          

Afsluiting

Nogmaals, we willen hier super duidelijk over zijn: nee, deze Pokémon zijn nog niet beschikbaar in de reguliere game-play, en nee, we weten echt niet wanneer ze beschikbaar zullen zijn. Celebi zal waarschijnlijk een wereldwijde release maken na het einde van GO Fest, maar voor de rest … hebben we geen idee.

Tevens zetten wij onze vraagtekens waarom Huntail wel gevonden is in het netwerkverkeer en Gorebyss niet. Beide Pokémon zijn namelijk evoluties van Clamperl. In de andere Pokémon spellen heb je namelijk bepaalde items nodig om Clamperl te evolueren. Om Huntail te krijgen moet je een Clamperl de item Deep Sea Tooth geven en ruilen met iemand anders.. Voor Gorebyss moet je een Clamperl de item Deep Sea Scale geven en ruilen met iemand anders.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.