Goed nieuws voor ouders met kinderen die Pokémon GO spelen. Kinderen hebben binnenkort een nieuwe manier om te kunnen inloggen, namelijk Niantic Kids. Niantic Kids is mogelijk gemaakt door SuperAwesome. Het is een nieuwe inlogplatform om ouders en kinderen te ondersteunen in Pokémon GO.

Ouders kunnen zich bij Niantic Kids registreren om de privacy van hun kind te beheren via de ouderportal. Niantic Kids helpt bij het beoordelen en goedkeuren van de machtigingen van je zoon of dochter. Het biedt opties om de persoonlijke informatie te beheren en te delen in Pokémon GO. De ervaring is ontwikkeld in samenwerking met Kids Web Services van SuperAwesome, een service die is gecertificeerd door ESRB Privacy Certified en door het kidSAFE Seal-programma. Het nieuwe inlogplatform geeft je gemoedsrust dat de informatie van jouw kind veilig blijft terwijl ze plezier hebben in het spelen!

Als je zoon of dochter gebruik maakt van de Pokémon Trainer Club om toegang te krijgen tot Pokémon GO, wordt deze login nog steeds ondersteund naast Niantic Kids. Je kunt blijven genieten van het spel met je gezin op een manier die bij je past!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.