De ontwikkelaars maken het beste van het zonnige klimaat in Californië door lange afstanden te maken en enthousiast alle verfijningen en nieuwe features van Pokémon GO te testen.

Veel verfijningen en features zijn geïnspireerd op de ontvangen feedback van de fieldtesters in Australië, Nieuw-Zeeland, Japan en de Verenigde Staten.

Zo is er een nieuwe camera-functie toegevoegd waarmee Trainers foto’s kunnen maken van hun wilde Pokémon encounters. Nu kunnen spelers een foto maken van een Squirtle naast een meer of een Ivysaur in een park of een Magikarp in je soep. De foto’s worden opgeslagen in de galerij van je telefoon. Zo kun je de foto’s met wie dan ook delen. De ontwikkelaars en wij van Pokémon GO Talk zijn benieuwd naar de gevarieerde omgevingen waar de Trainers hun wilde Pokémon encounters zullen vinden.

Een ander nieuwtje is dat music-track van Pokémon Go gecomponeerd wordt door Junichi Masuda van GAME FREAK. De ontwikkelaars hebben op enkele kern elementen van Pokémon Go nauw samengewerkt met Masuda.
De ontwikkelaars hebben vandaag deel genomen aan de Nintendo’s Treehouse Live Pokémon GO ontwikkelaars Q&A sessie bij de E3.

Pokémon GO komt met de dag dichterbij en wij kunnen niet wachten tot we het spel met iedereen kunnen spelen. Volg deze pagina en de officiële Pokémon GO website om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Bron: http://pokemongolive.com/en/post/e3-2016

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.