Hey Trainer,

Niantic heeft zojuist een nieuwe reeks evenementen aangekondigd genaamd “Pokémon GO Community Day”. Volgens Niantic is Pokémon GO Community Day een gelegenheid voor trainers over de hele wereld om af te spreken in hun lokale parken om nieuwe vrienden te maken en te ervaren wat het betekent om deel uit te maken van de Pokémon GO community.

Een keer per maand wordt een Pokémon GO Community Day georganiseerd met een speciale Pokémon als hoofd-thema. De Pokémon zal tijdens die dag een paar uur over de hele wereld verschijnen. Wanneer de Pokémon gevangen worden tijdens het evenement, dan zal de Pokémon een unieke aanval kennen. Andere bonussen zullen ook actief zijn tijdens het evenement, zoals verhoogde Stardust of EXP en Lure Modules die tijdens het evenement geactiveerd worden zullen 3 uur duren.

Denk eraan altijd alert te zijn en veilig te blijven tijdens het spelen en respectvol te zijn voor openbare ruimtes en andere spelers wanneer jij de community verkent.

Het eerste Community Day evenement zal plaatsvinden op zaterdag 20 januari 2018 en brengt het volgende met zich mee:

  • Een speciale Pikachu met de aanval ‘Surf’.
  • Dubbele EXP bonus tijdens het evenement.
  • Lures duren tijdens het evenement 3 uur.

Evenement tijden:

  • Azië en Oceanië: 12:00 P.M tot 03:00 P.M JST (04:00 tot 07:00 Nederlandse tijd).
  • Europa, Midden-Oosten, India en Afrika:: 10:00 A.M tot 01:00 P.M GMT (11:00 tot 14:00 uur Nederlandse tijd).
  • De Verenigde Staten en Groenland:: 11:00 A.M tot 02:00 P.M PST (20:00 tot 23:00 Nederlandse tijd).

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.