Het zal zeker geen verrassing meer zijn, maar Niantic heeft via officiële media laten weten ze verder gaan met een nieuwe Field Research Breakthrough. Dit zal plaatsvinden op 1 augustus 2018 om 22:00 uur. Field Research opdrachten zullen een Electric-type thema krijgen en als beloning zal Legendary Beast Raikou te vangen zijn na het behalen van zeven stempels.

Augustus de maand van Raikou

Niantic gaat vrolijk verder met hun Legendarisch Pokémon jaar. In hun tweet bevestigde ze namelijk dat Legendary Beast Raikou ontdekt zal worden in de Research Breakthrough. Eerlijk gezegd hadden we dit niet verwacht, gezien Niantic deze maand met Body Slam Snorlax kwam aanzetten. Wel kunnen we bevestigen dat elke maand een Field Research Shake-up komt. Je kunt dus elke maand een nieuwe rotatie van beloning Pokémon, opdrachten en Research Breakthrough Rewards verwachten.

Met de komst van Raikou kunnen we beginnen met de rotatie van de Legendary Beasts. September en Oktober zal dan waarschijnlijk in het teken staan van Entei en Suicune.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.