Hey Trainer,

Het zal vast geen verrassing zijn, maar Niantic heeft via officiële media laten weten ze een nieuwe Field Research Shakeup gaan doen. Dit zal plaatsvinden op 1 juni 2018 om 22:00 uur. Field Research opdrachten zullen een Water-type thema krijgen en als beloning zal de Legendarische Pokémon Articuno te vangen zijn na het behalen van zeven stempels.

Research Shakeup

Zoals bevestigd, zullen de opdrachten die nu Electric-type thema hebben ter viering van Zapdos, nu met de komst van Articuno een directe nadruk leggen op Water-type Pokémon.

Onze huidige aannames zijn dat het vervangingen zal bevatten zoals Catch 3 Flying of Water-type Pokémon als een vervanging voor de catching Fire, Grass, Ground, en Electric-type opdrachten.

Juni de maand van Articuno

In wat een zomeropstand lijkt te zijn, bevestigde Niantic meteen dat Articuno ontdekt zal worden door de Research Breakthrough van een trainer. Dit was te verwachten na het zien van Moltres gevolgd door Zapdos in een vergelijkbare volgorde volgde.

Nu Articuno zijn intrede maakt op 1 juni, bevestigt dit nogmaals dat de Field Research opdrachten altijd op een maandelijkse basis zal worden vervangen. Je kunt dus elke maand een nieuwe rotatie van beloning Pokémon, opdrachten en Research Breakthrough Rewards verwachten.

Met de komst van Articuno zitten we op het einde van de Legendary Bird Trio, wat zal dit betekenen voor de maand juli? Een van de mogelijkheden kan zijn, dat Mewtwo afdwaalt van het EX Raid systeem en tevoorschijn komt als Research Breakthrough Reward. Dit zal dan betekenen dat tijdens GO Fest een nieuwe EX Raid Boss wordt geïntroduceerd. Echter lijkt bovenstaande mogelijkheid onwaarschijnlijk, maar het is tenslotte Niantic. Niets staat namelijk vast! Een ander mogelijkheid is dat er gelijk een stap wordt gezet naar de Legendary Beast Trio, met Entei, Raikou en Suicune in de hoofdrol. Wat denk jij dat de maand juli met zich mee brengt? Laat het ons weten in de reacties.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.