Heyy Trainers,

Momenteel rolt er heel langzaam een nieuwe Pokémon GO-update uit voor Android en iOS. Het datamine-team van Pokémon GO Hub heeft uitgebreid bekeken wat de update met zich mee kan nemen.

Wij horen je al denken, wat is er nieuw in de 0.103.2 update? Wat we je in ieder geval kunnen vertellen is dat er een aantal bugfixes gedaan worden, maar daarnaast zijn er nog een paar gave dingen gevonden dat we graag met je willen bespreken.

Blast Burn

De Fire-type special attack Blast Burn is gevonden in de APK. Dit is een bevestiging dat Blast Burn de exclusieve aanval gaat zijn voor de Community Day Charmander. De statistieken van de aanval zijn nog niet binnen, maar de aanval zelf is wel ondersteund. Vreemd genoeg zijn de geluids- en visuele effecten van de aanval nog niet gevonden!

De verwachting is dat Blast Burn net als Frenzy Plant een sterke aanval gaat zijn die de prestaties van Charizard zal verbeteren.

.V0296_MOVE_FRENZY_PLANT
.V0297_MOVE_SMACK_DOWN_FAST
.V0298_MOVE_BLAST_BURN

Aanvragen Pokéstops

Hoewel het aanvragen van Pokéstops nog niet beschikbaar is in Pokémon GO, schijnen er nieuwe code’s gevonden te zijn bij het afhandelen van fouten bij het aanvragen van een Stop. Zo heeft de Pokéstop-aanvraag functie twee nieuwe meldingen gekregen, namelijk interne fout en te veel recente inzendingen. Deze twee meldingen geven aan dat ergens op de wereld de functie in een testfase bevindt. Niantic is heel voorzichtig om niet te veel te onthullen over de nieuwe functie.

.SubmitNewPoiOutProto
.INTERNE FOUT
.TOO_MANY_RECENT_SUBMISSIONS

Star Piece Bundel

Een nieuwe Star Piece-bundel is nu ook verkrijgbaar in de in-game store. Het bevat 8 Star Pieces en kost 400 Poke-munten. Deze bundel werd ook weerspiegeld als een toevoeging aan het Game Master-bestand:

item_templates {
  template_id: "starpiece.8"
  iap_item_display {
    sku: "starpiece.8"
    categorie: IAP_CATEGORY_BUNDLE
    sorteervolgorde: 4
  }
}

Privacy Policy Update

Er is een nieuwe Privacy Policy gevonden in Pokémon GO. Vermoedelijk heeft dit te maken met de nieuwe Europese Wetgeving m.b.t. de Privacy Wet. Het GDPR-initiatief verplicht softwareontwikkelaars om een ​​knop “Ik ga akkoord met dit privacybeleid” te hebben en maakt volledig bekend welke persoonlijke informatie zij over u opslaan en biedt u een mechanisme om die gegevens te verwijderen.

Rare Candy Bulk Functie

Iedereen kent het dilemma wel. Het spam klikken op een Pokémon om Rare Candy te voeren. Helaas weet iedereen dat dit erg langzaam gaat, gezien je veel handelingen moet verrichten om bijvoorbeeld tot de 100 Candy te komen. Met de komst van de Pokémon GO 0.103.2 update is te zien dat je nu in één keer een x aantal Rare Candy kunt geven aan een Pokémon. Wij zijn in ieder geval blij met de nieuwe feature.

Laat ons weten in een reactie wat jij vindt van de update.

Credits: Pokémon GO Hub

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.