Hey Trainer,

Twee dagen geleden hebben we het eerste Community Day gehad. Sinds vandaag heeft Niantic een nieuwe Community Day evenement aangekondigd. Deze keer is het met de zeldzame Dragon-type Pokémon Dratini. Tijdens het evenement is er een 3x Stardust Bonus en duren Lure Modules 3 uur. Vanaf het moment van het schrijven van dit nieuwsartikel is er nog geen exclusieve aanval bevestigd.

De tweede Community Day vindt plaats op 24 februari 2018 en vindt plaats op de volgende tijden:

Evenement tijden:

  • Azië en Oceanië: 12:00 P.M tot 03:00 P.M JST (04:00 tot 07:00 Nederlandse tijd).
  • Europa, Midden-Oosten, India en Afrika:: 10:00 A.M tot 01:00 P.M GMT (11:00 tot 14:00 uur Nederlandse tijd).
  • De Verenigde Staten en Groenland:: 11:00 A.M tot 02:00 P.M PST (20:00 tot 23:00 Nederlandse tijd).

Naast de mogelijkheid om je Dragon Tamer-medaille te behalen, is dit een geweldige manier om extra Stardust te krijgen en een van de beste DRAGON-types in het spel te bemachtigen. Houd er rekening mee dat Dragon-types worden versterkt tijdens Windy Weather.

Extra informatie

Naast het delen van het nieuws over het nieuwe evenement, heeft Niantic een info-afbeelding gedeeld die laat zien welk team de meeste Pokémon heeft gevangen tijdens de vorige Community Day.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.