Zojuist heeft Niantic bekend gemaakt dat Professor Willow iedereen nodig heeft voor een Wereldwijde Research Challenge. Tijdens het Safari Zone evenement in Dortmund, Pokemon Go Fest in Chicago en het Safari Zone evenement in Yokosuka worden trainers uitgedaagd om zoveel mogelijk Field Research Quests te voltooien.

Wereldwijde Research Challenge

Voor de Wereldwijde Research Challenge wordt de wereldgemeenschap opgesplitst in vieren delen:

  1. Noord- en Zuid-Amerika;
  2. Europa, het Midden-Oosten en Afrika;
  3. De Azië-Stille Oceaan regio;
  4. De regio waar het evenement plaatsvindt.

Elk gebied moet een bepaald aantal Field Research Quests voltooien. Als de doelen worden behaald, kunnen trainers overal genieten van een aantal fantastische bonussen.

Er zullen drie kansen zijn om deze Wereldwijde Research Challenge in de zomer af te ronden, dus maak je klaar om samen te werken! Aan het einde van elk evenement, als alle doelen worden behaald voor elk gebied, wordt een nog grotere bonus ontgrendeld. Houdt vooral Pokémon GO Talk en Pokémon GO in de gaten voor meer informatie over deze opwindende beloningen!

 

Maak je klaar voor Pokémon GO Safari Zone in Dortmund!

Het eerste evenement in Professor Willow’s Wereldwijde Research Challenge vindt plaats in Dortmund, Duitsland, tijdens het Safari Zone-evenement. Hoewel er tijdens dit gratis evenement genoeg te doen is in de omgeving van Dortmund, zoals het vangen van Unown en Corsola in het prachtige Westfalenpark en spannende Raid Battles in de stad, kunnen trainers over de hele wereld meedoen aan de Wereldwijde Research Challenge

Naast het voltooien van Field Research Quests die gegeven zijn dor Professor Willow, zullen trainers over de hele wereld verhoogde verschijningen zien van de Grass- en Poison-type Pokémon die oorspronkelijk is ontdekt in de Hoenn-regio, Roselia! Misschien maak je kans op een Shiny Roselia met een zwarte en een paarse bloem.

Dus zet 30 juni en 1 juli in je agenda!

Vier Pokémon GO Fest over de hele wereld!

Pokémon GO Fest op 14 en 15 juli is het volgende evenement om plezier te maken. Trainers die geen kaartje hebben voor het evenement kunnen geen Pokémon of PokéStops in Lincoln Park zien, maar Trapinch, Feebas en andere Pokémon die in de leefomgeving van Pokémon GO Fest voorkomen zullen vaker in dat weekend overal ter wereld verschijnen.

The Cheering Pokémon, Plusle en Minun zullen ook vaker wereldwijd verschijnen wanneer trainers Field Research Quests uitvoeren. Het vangen van Plusle en Minun zal resulteren in bonus Stardust. Trainers met geluk kunnen zelfs hun Shiny versies tegenkomen!

De Alolan-vormen van Diglett en Geodude zullen ook leuk zijn. Vanaf dat weekend verschijnen Alolan Diglett en Alolan Geodude voor de eerste keer wereldwijd in Pokémon GO. Mis de kans niet om de unieke vormen van deze Pokémon te ontmoeten.

Er zal zoveel te doen zijn in het weekend van Pokémon GO Fest, je zult het niet willen missen!

Er wordt meer verwacht …

Niantic laat weten dat er nog meer verrassingen op zich laat wachten. Houdt het nieuws vooral in de gaten wanneer we dichter bij elk evenement komen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.