Het kwam voor ons als een verrassing toen Niantic de Evolution Pokémon Eevee aankondigde als Community Day Pokémon. Het achste deel van Pokémon GO’s Community Day evenementenserie vindt plaats op zaterdag 11 augustus en zondag 12 augustus 2018. Ja, je leest het goed… het achtste Community Day zal op twee dagen plaatsvinden in tegenstelling tot zijn voorgangers. Op het moment van schrijven is de exclusieve aanval voor Eevee onbekend.

Featured Pokémon Eevee
Datum & Tijd
  • Zaterdag 11 augustus; 11:00 – 14:00
  • Zondag 12 augustus; 11:00 – 14:00
Bonus 3x Catch Stardust.
3 uur durende Lure Modules
Exclusive Move Onbekend

 

Net als bij voorgaande aankondigingen van de Community Day evenementen, is de exclusieve aanval nog niet officieel bevestigd door Niantic. De exclusieve aanval zal alleen beschikbaar zijn als de Eevee evolueert naar één van haar evoluties tijdens Community Day. Daar buiten kun je dus geen exclusieve aanval krijgen.

Community Day #8 Eevee Shiny

Net als bij andere Community Day evenementen zal Eevee en haar Eeveelutions beschikbaar zijn in hun Shiny variant.

Extra Informatie

Naast het delen van het nieuws over het nieuwe Community Day evenement, heeft Niantic een info-afbeelding gedeeld. De afbeelding laat zien welk team de meeste Pokémon heeft gevangen tijdens de vorige Community Day. Team Mystic is sinds de introductie van het Community Day evenement koploper.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.