Het zal voor velen geen verrassing zijn, maar Niantic heeft zojuist aangekondigd dat de “Tiny Turtle Pokémon” Squirtle de hoofdrol zal spelen in de zevende Community Day evenement. Het zevende deel van Pokémon GO’s Community Day evenementenserie vindt plaats op zondag 8 juli 2018. De verwachting is dat Hydro Cannon de exclusieve aanval gaat zijn Blastoise, gezien de aanval recent in de APK 0.107.1 gevonden is.

Featured Pokémon Squirtle
Datum & Tijd Zondag 8 juli 2018; 11:00 – 14:00
Bonus 4x sneller Pokémon eieren uitbroeden.
3 uur durende Lure Modules
Exclusive Move Vermoedelijk, Hydro Cannon

 

Net als bij voorgaande aankondigingen van de Community Day evenementen, is de exclusieve aanval nog niet officieel bevestigd door Niantic. De exclusieve aanval zal alleen beschikbaar zijn als de een Squirtle evolueert naar Blastoise tijdens Community Day. Daar buiten kun je dus geen exclusieve aanval krijgen. Net zoals de Community Day van Mareep kun je bij deze evenement 4x sneller je Pokémon eieren uitbroeden. Let wel op, dit geldt alleen voor eieren die tijdens het evenement in een Incubator zijn gestopt. Eieren die al eerder in een Incubator zitten, ontvangen de bonus niet.

Community Day #7 Squirtle Shiny

Net als bij andere Community Day evenement zal Squirtle te vangen zijn in zijn normale hoedanigheid, maar ook als Shiny variant.

Je zult vast denken dat de Shiny Squirtle exact lijkt op zijn normale versie. Niets is minder waar, gezien de schild van een Shiny Squirtle groen is. Dit zie je pas als je de Squirtle omdraait. Het is dus verstandig om goed op te letten tijdens het vangen van Squirtle.

Extra Informatie

Naast het delen van het nieuws over het nieuwe Community Day evenement, heeft Niantic een info-afbeelding gedeeld. De afbeelding laat zien welk team de meeste Pokémon heeft gevangen tijdens de vorige Community Day. Team Mystic is sinds de introductie van het Community Day evenement koploper, al lijkt Team Valor wel steeds meer terrein te winnen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.